Tüm, dram türü, 2016 yılı diziler (1-150)
Better Things
-
IMDb Puanı
Ülke: US
Tür: Komedi, Dram
Yapım Yılı: 2016 / Final yaptı
Bölüm süresi: 23 dk
Kategori: Yabancı
FX kanalının yeni ve iddialı komedi dizisi Better Things, 3 kız çocuğu yetiştirmeye çalışan annenin hikayesini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosusunda Californication’dan Marcy olarak tanıdığımız Pamela Adlon ve başta Bridget Jones’un günlügü olmak üzere bir çok filmden tanıdığımız Celia Imrie yer alıyor. Bunun yanında Pamela yani Sam’in kızları rolünde üç genç oyuncu yer alacak. -------- Sam Fox is a sin..
DC's Legends of Tomorrow
6.8
IMDb Puanı
Ülke: US
Tür: Dram
Yapım Yılı: 2016 / Final yaptı
Bölüm süresi: 42 dk
Kategori: Yabancı
Kahramanlar yetmediğinde dünya efsanalere ihtiyaç duyar. Geleceği gören Rip Hunter hem iyi hem kötü kahramanları bir araya getirerekten sadece gezegeni değil tüm zamanı tehdit eden büyük tehlikeye karşı savaşacaktır.  -------- When heroes alone are not enough ... the world needs legends. Having seen the future, one he will desperately try to prevent from happening, time-traveling rogue Rip Hunter is tasked with assembling a disp..
Stranger Things
8.8
IMDb Puanı
Ülke: ABD
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim
Yapım Yılı: 2016 / Devam ediyor
Bölüm süresi: 43 dk
Kategori: Yabancı
Will isimli 12 yaşındaki bir çocuğun ortadan kaybolması ile olaylar başlıyor. Yapılan tüm araştırmalara rağmen Will kayboluşu ile ilgili belirgin bir ipucuna rastlanamıyor. Arama ekipleri umutlarını kestiği an ortaya çıkan bir kız çocuğunun anlattıkları ile olaylar bambaşka bir boyut kazanıyor. Daha evvel Will gibi kaybolan fakat geri dönen bu kız, Will’ in bulunması için bir umu..
Çevrimiçi
Yukarı Geri Dön