Tüm, gizem türü, 2019 yılı diziler (1-150)
Forhøret
6.9
IMDb Puanı
Ülke: DK
Tür: Dram, Suc, Gizem
Yapım Yılı: 2019 / Final yaptı
Bölüm süresi: 25 dk
Kategori: Yabancı
Polis memuru Bjorn’un kızı ölü bulunduğunda, polis memuru, kızının son günlerini araştırmaya koyuluyor. Şüphelilerle bir kaç kez tesadüfü karşılaşmadan sonra, hem kızı hem de kendisi hakkında sert gerçeklerle karşı karşıya kalır. (18 yaş ve üzeri için uygundur) -------- Bjørn investigates the killing of his daughter. People around him believe she might have committed suicide, but he doesn't accept that. Both the ..
My Life Is Murder
7.5
IMDb Puanı
Ülke: AU
Tür: Dram, Suc, Gizem, Komedi
Yapım Yılı: 2019 / Final yaptı
Bölüm süresi: 42 dk
Kategori: Yabancı
-------- Investigator Alexa Crowe, cannot help fighting the good fight – whether it is solving murders or combatting the small frustrations of everyday life. Fearless and unapologetic, Alexa's unique skills and insights into the darker quirks of human nature, allows her to provoke, comfort and push the right buttons as she unravels the truth behind the most baffling of crimes.
El embarcadero
7.2
IMDb Puanı
Ülke: ES
Tür: Dram, Gizem
Yapım Yılı: 2019 / Final yaptı
Bölüm süresi: 50 dk
Kategori: Yabancı
Kocası Oscar'ın intiharıyla sarsılan mimar Alexandra ölümün ardından kocasının Veronica isminde başka bir kadınla ilişkisi olduğunu, hatta çocuk yaptıklarını keşfeder. Bunun üzerine sahte bir isimle Veronica'ya yaklaşıp arkadaş olarak kocasının ikili hayatının gizemini çözmeye karar verir ve bir soruya cevap arar: O gece Oscar neden intihar etti? La Casa de Papel’in yaratıcısı olan Álex Pina'nın yeni dizisinde ..
Watchmen
6.3
IMDb Puanı
Ülke: ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gizem
Yapım Yılı: 2019 / Devam ediyor
Bölüm süresi: 43 dk
Kategori: Yabancı
Alternatif bir evrende geçen dizi, bir grup polisin şehrin süper kahramanlarına açtığı savaşı konu almaktadır. Maskeli kahramanların amacı insanlara yardım etmek ve kötülerle mücadele etmektir fakat polisler bu kahramanları kötü göstermektedir. Suçlu olarak nitelendirilen bu kahramanlara bir cinayet suçu yüklenir.  Dizi aksiyon, dram, bilim kurgu ve gizem gibi b..
Çevrimiçi
Yukarı Geri Dön