Tüm, gerilim türü, 2017 yılı diziler (1-150)
La casa de papel
8.4
IMDb Puanı
Ülke: ABD
Tür: Gerilim
Yapım Yılı: 2017 / Devam ediyor
Bölüm süresi: 43 dk
Kategori: Yabancı
Dizinin konusu; ortada bir soygun var fakat çalınan hiçbir şey de yok. Oldukça ilginç değil mi? Zaten diziyi diğer soygun içerikli senaryolardan ayıran da bu ilginç soygun girişimidir. Profesör olarak adlandırılan bir deha kusursuz ve enteresan bir soygun planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Fakat bu kusursuz soygun için işinde uzman bir ekip kurması gerekir. Her..
Dark
7.8
IMDb Puanı
Ülke: Almanya
Tür: Dram, Gerilim
Yapım Yılı: 2017 / Devam ediyor
Bölüm süresi: 43 dk
Kategori: Yabancı
Dizi Almanya’ nın küçük bir kasabası olan Winden’ de geçmektedir. Winden2 de intihar eden bir adam ile diziye giriş yapıyorsunuz. İntihar eden bu kişi ardında gelecekte açılmasını istediği bir mektup bırakır. Dizinin tüm heyecanı ve gizemi işte tam bu noktada başlıyor ve tansiyonu bir daha düşmüyor. Ardından bir çocuk kaybolur. Bir anda geçmiş ve gelecek k..
Mindhunter
8.1
IMDb Puanı
Ülke: Amerika
Tür: Dram, Gerilim, Suc
Yapım Yılı: 2017 / Devam ediyor
Bölüm süresi: 43 dk
Kategori: Yabancı
1979 yılında geçen dizide Quantico’ da görev yapan FBI ajanı Holden Ford tesadüfen Bill Tench ile tanışır. Bill Tench davranış bilimleri üzerine yine FBI’ da çalışmaktadır. Bill Tench şehir şehir gezip cinayetler ve katiller hakkında seminerler vermektedir. Bill Tench, Holden’ e kendisi ile gelmesini teklif eder. Bunun üzerine kurumdan gerekli izinleri alırlar ve yollara düş..
Çevrimiçi
Yukarı Geri Dön